Tasim Karim

Daglig leder


Tasim begynte som daglig leder i september 2015. Hun er 41 år og bor med sine to barn i Bergen Vest. Hun er egentlig fra Drammen, men har bodd i Bergen de siste 18 årene. Tasim har 12 år med høyere utdannelse og 18 år med arbeidserfaring bak seg. Hun er en handlekraftig dame som liker å få ting gjort. Tasim har i mange år jobbet med barn og unge og hun mener alle som jobber med barn og unge har et ansvar de må være mer bevisst. Samtidig er Tasim veldig opptatt av hvordan en møter barn/unge og foreldregruppen. Tasim har høye ambisjoner for Rusfri Oppvekst da hun mener organisasjonen sitt arbeid mot forebygging er utrolig viktig.

Stina Mari Haveland

Prosjektmedarbeider


Stina begynte som prosjektmedarbeider i Rusfri Oppvekst høsten 2016. Hun er 35 år og bor sammen med sine to barn. Stina er utdannet grafisk designer, og har flere års arbeidserfaring innen visuell kommunikasjon. Det betyr mye for henne å få jobbe for en organisasjon som gjør en innsats for at barn og unge skal få en tryggere oppvekst. Stina kommer inn med kreativitet og pågangsmot. Hun vil gjøre Rusfri Oppvekst og organisasjonens viktige arbeid synlig.

Sandra M. Næss

Økonomimedarbeider


Sandra M. Næss begynte hos oss 15. august 2017, og vi er veldig glade for å ha henne her. Sandra er en gift tobarnsmor fra Brasil som fant kjærligheten i Norge, og har bodd i Bergen siden 2009. Hun er utdannet innen regnskap og har arbeidserfaring som revisor og kontrollør for frivillige organisasjoner i Brasil. Sandra har hos oss ansvar for regnskap og kontrollrutiner, og hun gleder seg over å få jobbe med oss i Rusfri Oppvekst. Hun synes det er svært motiverende å jobbe i en organisasjon som jobber for barn og unges oppvekstvilkår.
Facebook Icon