God sommer!
juni 21, 2018
Lotteribanner
Årets lotteri
mai 15, 2019
Show all

RUSFRI OPPVEKST PÅ REVIDERT NASJONALT BUDSJETT

Avtroppende styreleder Erling Vevatne og daglig leder i Rusfri Oppvekst, Tasim Karim-Birkeland.

Første helgen i juni fikk Rusfri Oppvekst en gledelig nyhet!

Utallige turer til Stortinget har resultert i at Rusfri Oppvekst sitt prosjekt «Økt kunnskap, trygghet og bevissthet» – Økt kunnskap og handlingskompetanse til lærere har fått plass på Revidert nasjonalt budsjett. Tusen takk til KrF Kristelig FolkepartiHøyreFremskrittspartiet FrP og Venstre som ser viktigheten av det langsiktige forebyggende arbeidet og dette prosjektets rolle i utviklingen av framtidens lærerutdanninger.

 

 

”Komiteens flertall, medlemmene fra Arbeiderpartiet, Høyre, Fremskrittspartiet, Sosialistisk Venstreparti, Venstre og Kristelig Folkeparti, viser til forliket om revidert nasjonalbudsjett 2018 og foreslår å øke bevilgningen til rusmiddeltiltak mv. med 1 mill. kroner i forhold til tidligere vedtatt budsjett. Flertallet foreslår med dette en bevilgning på 1 mill. kroner til et forskningsprosjekt som er et samarbeid mellom Rusfri Oppvekst, NLA og Høgskulen på Vestlandet”

Les Revidert Nasjonalbudsjett på Stortinget sin hjemmeside

For Rusfri Oppvekst vil dette si at vi kan fortsette med prosjektet og mest sannsynlig kunne fullføre det slik det opprinnelig ble planlagt. Dette prosjektet er et middel for å kunne se eventuelle behov i fremtidens lærerutdanninger.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Facebook Icon