db133104da

 

Takk for alt

Rett før 17.mai fikk vi den triste beskjeden om at Magne Teppen døde fredag 15. mai hjemme i Brattknippe, han ble 74 år gammel. 

Magne har hatt et langt liv i organisasjoner innen rusfeltet og avholdsbevegelsen, med mange venner og et stort kontaktnett. Han var kunnskapsrik og delte gjerne kunnskapen og erfaringer hvis noen spurte, eller hvis han følte behov for en oppklaring. Som tryslinger flest var han sindig og rolig og med sans for en god historie. Magne engasjerte seg også i lokalpolitikk og miljøvern og jobbet et langt liv som lærer. 

Selv ble jeg kjent med han på syttitallet da han satt som DNT sin representant i styret for DNTU. Vi syns jo han var gammel, langt over tretti. Men vi skjønte fort at dette var en kar det var lurt å ha med på laget og vi merket fort han han var snar med å tale vår sak i lag med de andre gamlingene. Siden møttes vi av og til i DNT, nå Edru Livsstil, de tok ikke lang tid før stemningen var som i yngre år. Sist vi møtte var det i en begravelse hvor vi gråt en skvett i lag over en god venn som var gått bort. Og nå er vi mange som feller en tåre for Magne. Våre tanker går til Tone og resten av familien. 

Magne var klar på at det var unødvendig å gi blomster til bisettelsen, han ville heller at organisasjonene Rusfri Oppvekst og Marys Venner skulle tilgodesees.

De som har lyst til å være med på en felles gave til disse organisasjonene kan vippse meg på tlf 91391044. Det går også an å bruke kontonummeret som er oppgitt på minneside og i annonsen. På minnesiden kan en også sende en siste hilsen. 

Minneside: https://nilsen.vareminnesider.no/memorial_page/memorial_page_personal_info.php?order_id=3764489&set_site_id=9&fbrefresh=3764489&sign=0f9773182a4c6cd051936dcb6aca807b#.XsYfuwZ9lxM.link

Av: Kjell Pettersen